Ralph 39 jaar

De reden dat ik bij Regiene kwam was om van mijn hoogtevrees af te komen……….
Na twee behandelingen is zij bij mij thuis geweest en hebben wij de angst besproken, en een strategie toegepast om deze angst van hoogtevrees die er ooit in het verleden in is gekomen eruit te halen, ik heb mijn hoofd schoongemaakt van binnen en buiten, en zijn na die tijd gaan oefenen met een klein keukentrapje van 4 treden. Ik ben bovenop het bovenste plateau gaan staan, met mijn handen los in het midden van de kamer, dit zou ik normaal nooit hebben gedaan. Wij zijn een paar dagen later nog naar de uitkijktoren bij de apenheul in Apeldoorn geweest. Ik ben daar tot het tweede plateau gegaan, maar dat ging al een stuk makkelijker.

Tijdens mijn vakantie ben ik op de 86ste en 102e verdieping van The Empire State building geweest. En in Toronto in de glazen lift van de CN Towers gestapt naar 350 meter hoogte.

Eerder zou ik er niet aan moeten denken om in die lift te stappen, maar nu heb ik er niet eens meer over nagedacht.

Ik wilde gewoon naar boven om te genieten van het uitzicht zonder paniek en angstsituaties.