Laura 41 jaar

Coaching met behulp van de Matrix methode.

Zij had een erg vervelende nare situatie meegemaakt, wat veel verdriet en onmacht achterliet…….
Met aanwijzingen van mijn coach Regime heb ik alles wat bij deze situatie hoorde, met een eigen strategie zoals zij mij leerde opgeruimd en schoongemaakt. Zo heb ik het mijn verdriet, de onmacht, het beeld, het geluid en gevoel en de hoofdpijn stuk voor stuk visueel in een vuurkoord verbrand.

Dus alles wat de situatie bij mij opriep heb ik in het brandende vuurkoord gestopt. Toen dit allemaal was verbrand heb ik mijn hele hoofd visueel schoongespoeld met een brandslang, zodat alles zowel van binnen en buiten ook echt weg was. Tot slot heb ik iets teruggeplaatst in mijn hoofd in de vorm van rust, zonlicht, bloemen, en mooie witte stranden en palmbomen.

Het resultaat was bijzonder, de hoofdpijnen het volle nare gevoel in mijn hoofd verdwenen, alsof er een last van mij was afgevallen. Ook de situatie is uit mijn hoofd weg, Ik heb nog een keer geprobeerd de nare situatie op te roepen maar het is dan slechts een flits wat direct weer verdwijnt.

Dit is nu na een paar maanden nog steeds het geval.